Bog & idéChristian Ydesen

Bøger skrevet af Christian Ydesen

5 produkter
5 produkter
50 Samfundstænkere
50 SamfundstænkereSøren Flinch Midtgaard
929,95 DKK
Indbundet
(0)
50 Samfundstænkere
Statecrafting at the Fringes
Statecrafting at the FringesMarta Padovan-Özdemir
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Statecrafting at the Fringes
At undersøge læring
At undersøge læringKaren Egedal Andreasen
279,95 DKK
Paperback
(0)
At undersøge læring
Pædagogisk sociologi
Pædagogisk sociologiLeon Dalgas Jensen
287,96 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogisk sociologi
Da skolen blev sin egen
Da skolen blev sin egenAnette Faye Jacobsen
399,95 DKK
Indbundet
(2)
Da skolen blev sin egen

Mere om Christian Ydesen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Christian Ydesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ydesen.
Bøgerne fra Christian Ydesen findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Statecrafting at the Fringes" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "At undersøge læring" udgivet af Samfundslitteratur - "Test og prøvelser " i serien "Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Pædagogisk sociologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Da skolen blev sin egen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "50 Samfundstænkere" udgivet af Gyldendal

Bøger af Christian Ydesen

Der er seks tilgængelige udgivelser af Christian Ydesen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Christian Ydesen bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Ydesen skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christian Ydesens "Statecrafting at the Fringes"

Hos Bog & idé er "Statecrafting at the Fringes" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Museum Tusculanums Forlag.

Christian Ydesen "At undersøge læring"

Hos Bog & idé er "At undersøge læring" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Ydesen