Bog & idéChristina Fogtmann

Bøger skrevet af Christina Fogtmann

Læs mere om Christina Fogtmann
2 produkter
2 produkter
Forståelsens psykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forståelsens psykologiChristina Fogtmann
251,96 DKK
Paperback
(0)
Forståelsens psykologi
Dansk til det 21. århundrede
Dansk til det 21. århundredeNicolai Pharao
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk til det 21. århundrede

Mere om Christina Fogtmann

Der findes mange bøger af Christina Fogtmann online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Fogtmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk til det 21. århundrede" udgivet af U Press - "Forståelsens psykologi" udgivet af Samfundslitteratur - "Forståelsens psykologi" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Christina Fogtmann

Du kan bestille tre bøger af Christina Fogtmann her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Fogtmanns bøger fås i flere formater. Bøgerne af Fogtmann er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christina Fogtmanns "Dansk til det 21. århundrede"

Det er muligt at købe Christina Fogtmanns "Dansk til det 21. århundrede" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er U Press, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Christina Fogtmann "Forståelsens psykologi"

Det er muligt at købe Christina Fogtmanns "Forståelsens psykologi" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Forståelsens psykologi" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Fogtmann