Bog & idéChristina Haufort Linsdell

Bøger skrevet af Christina Haufort Linsdell

Læs mere om Christina Haufort Linsdell
1 produkter
1 produkter
100 ideer til billedkunst i overbygningen
BOEGERTILSTAERKPRIS
100 ideer til billedkunst i overbygningenVibeke Riisager Bargfeldt
855,95 DKK
Bog
100 ideer til billedkunst i overbygningen

Mere om Christina Haufort Linsdell

Du kan kun finde en enkelt bog af Christina Haufort Linsdell her hos Bog & idé. Bogen har titlen "100 ideer til billedkunst i overbygningen". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "100 ideer til billedkunst i overbygningen" er desuden tilknyttet serien "100 ideer".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"100 ideer til billedkunst i overbygningen" af Christina Haufort Linsdell

Det er muligt at købe Christina Haufort Linsdells "100 ideer til billedkunst i overbygningen" som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Linsdell, kan du godt glæde dig. Bogen er med i Linsdells serie "100 ideer". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Linsdell, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Haufort Linsdell