Bog & idéChristina Larsen

Bøger skrevet af Christina Larsen

Læs mere om Christina Larsen
2 produkter
2 produkter
At se det usete
At se det useteChristina Larsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
At se det usete
At se det usete
BOEGERTILSTAERKPRIS
At se det useteChristina Larsen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
At se det usete

Mere om Christina Larsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Christina Larsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Larsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At se det usete" udgivet af Forfatterskabet.dk - "At se det usete" udgivet af Forfatterskabet.dk

Christina Larsens bøger

Du kan finde to bøger af Christina Larsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Christina Larsen bøger i et udvalg af formater. Larsens bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Forfatterskabet.dk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christina Larsens "At se det usete"

Det er muligt at købe Christina Larsens "At se det usete" som ebog. Med "At se det usete" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forfatterskabet.dk.

"At se det usete" af Christina Larsen

Hos Bog & idé er "At se det usete" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forfatterskabet.dk, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Larsen