Bog & idéChristina Rostrup Kruuse

Bøger skrevet af Christina Rostrup Kruuse

Læs mere om Christina Rostrup Kruuse
1 produkter
1 produkter
Akutte medicinske tilstande 14. udgave
Akutte medicinske tilstande 14. udgaveNina Skavlan Godtfredsen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Akutte medicinske tilstande 14. udgave

Mere om Christina Rostrup Kruuse

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger fra Christina Rostrup Kruuse. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kruuse.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Akutte medicinske tilstande 14. udgave" udgivet af FADL's Forlag A/S - "Akutte medicinske tilstande" udgivet af FADL - "Akutte medicinske tilstande " i serien "Kittelbøger" udgivet af FADL's Forlag - "Akutte Medicinske Tilstande" udgivet af FADL

Bøger skrevet af Christina Rostrup Kruuse

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Christina Rostrup Kruuse hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Christina Rostrup Kruuse bøger i et udvalg af formater. Christina Rostrup Kruuse bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Akutte medicinske tilstande 14. udgave" af Christina Rostrup Kruuse

Hos Bog & idé er "Akutte medicinske tilstande 14. udgave" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag A/S.

Christina Rostrup Kruuse "Akutte medicinske tilstande"

"Akutte medicinske tilstande" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Rostrup Kruuse