Bog & idéChristine Gouchault

Bøger skrevet af Christine Gouchault

Læs mere om Christine Gouchault
1 produkter
1 produkter
Businessmor
BusinessmorChristine Gouchault
149,95 DKK
EBOG
(4)
Businessmor

Mere om Christine Gouchault

Der er flere bøger af Christine Gouchault tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gouchault.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Businessmor" udgivet af Aronsen - "Businessmor" udgivet af Aronsen

Bøger skrevet af Christine Gouchault

Christine Gouchault har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Gouchaults bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Gouchault er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Aronsen.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christine Gouchaults "Businessmor"

Det er muligt at købe Christine Gouchaults "Businessmor" som ebog. "Businessmor" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Aronsen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Businessmor" af Christine Gouchault

Det er muligt at købe Christine Gouchaults "Businessmor" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Aronsen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christine Gouchault