Bog & idéChristine Ipsen

Bøger skrevet af Christine Ipsen

Læs mere om Christine Ipsen
2 produkter
2 produkter
Selvledelse og fællesskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Selvledelse og fællesskaberJesper Tynell
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Selvledelse og fællesskaber
Selvledelse og fællesskaber
Selvledelse og fællesskaberChristine Ipsen
219,95 DKK
EBOG
(0)
Selvledelse og fællesskaber

Mere om Christine Ipsen

Der findes forskellige bøger af Christine Ipsen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Ipsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Selvledelse og fællesskaber" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Forebyg stress i en fælles proces" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Selvledelse og fællesskaber" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Bøger af Christine Ipsen

Christine Ipsen har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Christine Ipsen fås i samtlige formater. Bøgerne af Ipsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Selvledelse og fællesskaber" af Christine Ipsen

"Selvledelse og fællesskaber" kan købes online som ebog. "Selvledelse og fællesskaber" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Ipsens serie "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Forebyg stress i en fælles proces" af Christine Ipsen

"Forebyg stress i en fælles proces" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christine Ipsen