Bog & idéChristoph Houman Ellersgaard

Bøger skrevet af Christoph Houman Ellersgaard

Læs mere om Christoph Houman Ellersgaard
2 produkter
2 produkter
Personer forgår - magten består - Udviklingen i magteliten over fem år
BOEGERTILSTAERKPRIS
Personer forgår - magten består - Udviklingen i magteliten over fem årAnton Grau Larsen
149,36 DKK
Hæftet
(3)
Personer forgår - magten består - Udviklingen i magteliten over fem år
Tæm eliten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tæm elitenAnton Grau Larsen
224,06 DKK
Hæftet
(3)
Tæm eliten

Mere om Christoph Houman Ellersgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Christoph Houman Ellersgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Houman Ellersgaard.
Bøgerne fra Christoph Houman Ellersgaard udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Personer forgår - magten består - Udviklingen i magteliten over fem år" i serien "Forskertanker" udgivet af Gyldendal - "Tæm eliten" i serien "Debat" udgivet af Information - "Elites in Denmark" udgivet af Department of Sociology, University of Copenhagen

Bøger skrevet af Christoph Houman Ellersgaard

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Christoph Houman Ellersgaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Christoph Houman Ellersgaard bøger i et udvalg af formater. Houman Ellersgaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christoph Houman Ellersgaards "Personer forgår - magten består - Udviklingen i magteliten over fem år"

Hos Bog & idé er "Personer forgår - magten består - Udviklingen i magteliten over fem år" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Forskertanker". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Tæm eliten" af Christoph Houman Ellersgaard

Det er muligt at købe Christoph Houman Ellersgaards "Tæm eliten" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Houman Ellersgaards serie "Debat". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Information.
Detaljer
Fulde navn:
Christoph Houman Ellersgaard