Bog & idéChristoph Wortberg

Bøger skrevet af Christoph Wortberg

Læs mere om Christoph Wortberg
1 produkter
1 produkter
Novembernacht, ER B
BOEGERTILSTAERKPRIS
Novembernacht, ER BChristoph Wortberg
143,96 DKK
Hæftet
(0)
Novembernacht, ER B

Mere om Christoph Wortberg

Christoph Wortberg har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Wortberg.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Christoph Wortbergs bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Novembernacht, ER B" i serien "Easy readers" udgivet af Easy Readers - "Novembernacht, ER B" i serien "Easy readers.¤Leicht zu lesen. Jugendliteratur" udgivet af Alinea - "Intet valg" udgivet af Barylerne

Bøger skrevet af Christoph Wortberg

Du kan finde tre bøger af Christoph Wortberg her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Wortbergs bøger kommer kun som hæftet. Wortberg har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Novembernacht, ER B" af Christoph Wortberg

Hos Bog & idé er "Novembernacht, ER B" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Easy readers". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Easy Readers.

"Novembernacht, ER B" af Christoph Wortberg

"Novembernacht, ER B" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Wortbergs serie "Easy readers.¤Leicht zu lesen. Jugendliteratur". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk .
Detaljer
Fulde navn:
Christoph Wortberg