Bog & idéChristopher Hitchens

Bøger skrevet af Christopher Hitchens

Læs mere om Christopher Hitchens
1 produkter
1 produkter
Dødelighed
DødelighedChristopher Hitchens
49,95 DKK
e-bog
(0)
Dødelighed

Mere om Christopher Hitchens

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Christopher Hitchens. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Hitchens.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dødelighed" udgivet af Gyldendal - "gud er ikke stor" udgivet af Gyldendal - "Dødelighed" udgivet af Gyldendal

Christopher Hitchens' bøger

Christopher Hitchens har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Christopher Hitchens kan købes i forskellige formater. Hitchens' bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dødelighed" af Christopher Hitchens

"Dødelighed" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Christopher Hitchens "gud er ikke stor"

Hos Bog & idé er "gud er ikke stor" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Christopher Hitchens