Bog & idéC.J. Redwine

Bøger skrevet af C.J. Redwine

Læs mere om C.J. Redwine
1 produkter
1 produkter
Skyggernes dronning
Skyggernes DronningC.J. Redwine
109,95 DKK
EBOG
(0)
Skyggernes Dronning

Mere om C.J. Redwine

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger skrevet af C.J. Redwine. På listen nedenfor ser du de nyeste af Redwines udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skyggernes Dronning" i serien "En Ravenspire-roman" udgivet af Turbine Forlaget - "Ønskemageren" i serien "En Ravenspire-roman" udgivet af Turbine - "Skyggernes dronning " i serien "En Ravenspire-roman" udgivet af Turbine

C.J. Redwines bøger

Der er tre tilgængelige bøger af C.J. Redwine hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra C.J. Redwine fås i udvalgte formater. Bøgerne af Redwine er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skyggernes Dronning" af C.J. Redwine

"Skyggernes Dronning" kan købes som ebog. Det betyder, at du kan læse "Skyggernes Dronning" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "En Ravenspire-roman". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine Forlaget.

C.J. Redwine "Ønskemageren"

Hos Bog & idé er "Ønskemageren" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "En Ravenspire-roman". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
C.J. Redwine