Bog & idéClare Francis

Bøger skrevet af Clare Francis

Læs mere om Clare Francis
3 produkter
3 produkter
Stille waters
Stille watersClare Francis
89,95 DKK
EBOG
(0)
Stille waters
Bloedrood kristal
Bloedrood kristalClare Francis
89,95 DKK
EBOG
(0)
Bloedrood kristal
Nacht als getuige
Nacht als getuigeClare Francis
109,95 DKK
EBOG
(0)
Nacht als getuige

Mere om Clare Francis

Clare Francis har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Francis' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ulvevinter " i serien "Stjernebøgerne" udgivet af Asschenfeldt - "Ulvevinter " i serien "Stjernebøgerne" udgivet af Asschenfeldt

Bøger af Clare Francis

Du kan bestille to bøger af Clare Francis her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Francis' bøger fås bare som hæftet. Francis' bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Asschenfeldt.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Clare Francis' "Ulvevinter "

Det er muligt at købe Clare Francis' "Ulvevinter " som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Stjernebøgerne". Det er Asschenfeldt, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Ulvevinter " af Clare Francis

Det er muligt at købe Clare Francis' "Ulvevinter " som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Francis' serie "Stjernebøgerne". Det er Asschenfeldt, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Clare Francis