Bog & idéClaus Bo Jørgensen

Bøger skrevet af Claus Bo Jørgensen

Læs mere om Claus Bo Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Ind i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ind i praksisClaus Bo Jørgensen
314,96 DKK
(0)
Ind i praksis

Mere om Claus Bo Jørgensen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Claus Bo Jørgensen, har du et stort sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ind i praksis" udgivet af Akademisk Forlag - "Ind i praksis" udgivet af Praxis - "Modulisering i erhvervsuddannelserne" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Bøger af Claus Bo Jørgensen

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Claus Bo Jørgensen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan købe Claus Bo Jørgensen bøger i flere formater. Bøgerne af Jørgensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Claus Bo Jørgensens "Ind i praksis"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Jørgensen, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

"Ind i praksis" af Claus Bo Jørgensen

Det er muligt at købe Claus Bo Jørgensens "Ind i praksis" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Praxis, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Bo Jørgensen