Bog & idéClaus Domine Hansen

Bøger skrevet af Claus Domine Hansen

1 produkter
1 produkter
Håndbog i studiokeramik
Håndbog i studiokeramikClaus Domine Hansen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog i studiokeramik

Mere om Claus Domine Hansen

Hvis du leder efter en bog fra Claus Domine Hansen, kan du vælge i mellem et stort udvalg til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Domine Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog i studiokeramik" udgivet af Akademisk Forlag - "Håndbog i studiokeramik" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Håndbog i studiokeramik" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Mere om Claus Domine Hansens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Claus Domine Hansen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Claus Domine Hansen kommer i samtlige formater. Domine Hansens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Håndbog i studiokeramik" af Claus Domine Hansen

"Håndbog i studiokeramik" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Håndbog i studiokeramik" af Claus Domine Hansen

Det er muligt at købe Claus Domine Hansens "Håndbog i studiokeramik" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Erhvervsskolernes Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Domine Hansen