Bog & idéClaus Julius Holm

Bøger skrevet af Claus Julius Holm

Læs mere om Claus Julius Holm
2 produkter
2 produkter
Stegeso
StegesoClaus Julius Holm
249,95 DKK
Hardback
(0)
Stegeso
Holms mad
Holms madClaus Holm
149,95 DKK
EBOG
(0)
Holms mad

Mere om Claus Julius Holm

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Claus Julius Holm. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Holms bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Holms mad" udgivet af Politikens Forlag - "Holms mad" udgivet af Politikens Forlag - "Holms mad" udgivet af Politiken - "Rødder" udgivet af Turbine - "Stegeso" udgivet af Turbine

Claus Julius Holms bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Claus Julius Holm hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Claus Julius Holm bøger i et udvalg af formater. Holms bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Claus Julius Holms "Holms mad"

Det er muligt at købe Claus Julius Holms "Holms mad" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

"Holms mad" af Claus Julius Holm

"Holms mad" er tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Holms mad" på din enhed og begynde at læse. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Julius Holm