Bog & idéClaus Leick

Bøger skrevet af Claus Leick

Læs mere om Claus Leick
5 produkter
5 produkter
Skriv klart!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skriv klart!Søren Boy Skjold og Claus Leick
144,46 DKK
Hæftet
(0)
Skriv klart!
Bliv hørt!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bliv hørt!Søren Boy Skjold og Claus Leick
144,46 DKK
Hæftet
(0)
Bliv hørt!
Bliv hørt!
Bliv hørt!Søren Boy
78,40 DKK
e-bog
(0)
Bliv hørt!
Klagehåndbogen
KlagehåndbogenClaus Leick
133,95 DKK
EBOG
(0)
Klagehåndbogen
Skriv klart!
Skriv klart!Søren Boy Skjold
98,00 DKK
e-bog
(0)
Skriv klart!

Mere om Claus Leick

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Claus Leick. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Leick.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriv klart!" i serien "De små grå" udgivet af Ajour - "Håndbog for husejere" udgivet af Borgen - "Klagehåndbogen " i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Bliv hørt!" i serien "De små grå" udgivet af Ajour - "Skriv klart!" i serien "De små grå" udgivet af Ajour

Bøger skrevet af Claus Leick

Du kan bestille fem bøger af Claus Leick her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Claus Leick bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Leick opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skriv klart!" af Claus Leick

Det er muligt at købe Claus Leicks "Skriv klart!" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Leicks serie "De små grå". Det er Ajour, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Håndbog for husejere" af Claus Leick

Hos Bog & idé er "Håndbog for husejere" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Borgen.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Leick