Bog & idéClaus Olsen Søndergaard

Bøger skrevet af Claus Olsen Søndergaard

Læs mere om Claus Olsen Søndergaard
1 produkter
1 produkter
Tro, stress og depression
Tro, stress og depressionClaus Olsen Søndergaard
139,95 DKK
e-bog
(0)
Tro, stress og depression

Mere om Claus Olsen Søndergaard

Der findes flere bøger skrevet af Claus Olsen Søndergaard til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Søndergaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tro, stress og depression" udgivet af mellemgaard - "Tro, stress og depression" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bøger skrevet af Claus Olsen Søndergaard

Du kan bestille to bøger af Claus Olsen Søndergaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Claus Olsen Søndergaard bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Søndergaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tro, stress og depression" af Claus Olsen Søndergaard

Det er muligt at købe Claus Olsen Søndergaards "Tro, stress og depression" som e-bog. Med "Tro, stress og depression" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Tro, stress og depression" af Claus Olsen Søndergaard

Hos Bog & idé er "Tro, stress og depression" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Olsen Søndergaard