Bog & idéClaus Røllum-Larsen

Bøger skrevet af Claus Røllum-Larsen

Læs mere om Claus Røllum-Larsen
1 produkter
1 produkter
Knudåge Riisager
Knudåge RiisagerClaus Røllum-Larsen
749,95 DKK
Indbundet
(3)
Knudåge Riisager

Mere om Claus Røllum-Larsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Claus Røllum-Larsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Røllum-Larsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Knudåge Riisager" i serien "Danish Humanist Texts and Studies" udgivet af Museum Tusculanum¤Det Kongelige Bibliotek - "Impulser i Københavns koncertrepertoire 1900-1935" i serien "Danish Humanist Texts and Studies" udgivet af Det Kongelige Bibliotek Museum Tusculanum - "Kong Frederik IX og musikken" udgivet af Hendes Majestæt Dronningens Håndbibliotek

Bøger skrevet af Claus Røllum-Larsen

Der er tre tilgængelige bøger af Claus Røllum-Larsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Røllum-Larsen fås bare som indbundet. Bøgerne af Røllum-Larsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Knudåge Riisager" af Claus Røllum-Larsen

"Knudåge Riisager" er til salg som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Røllum-Larsens serie "Danish Humanist Texts and Studies". Det er Museum Tusculanum¤Det Kongelige Bibliotek, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Impulser i Københavns koncertrepertoire 1900-1935" af Claus Røllum-Larsen

"Impulser i Københavns koncertrepertoire 1900-1935" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i Røllum-Larsens serie "Danish Humanist Texts and Studies". Det er Det Kongelige Bibliotek Museum Tusculanum, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Røllum-Larsen