Bog & idéCocco

Bøger skrevet af Cocco

Læs mere om Cocco
4 produkter
4 produkter
She
SheCocco
299,95 DKK
Hæftet
(0)
She
Hun er kaos
Hun er kaosCocco
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Hun er kaos
Skam vokser i stilhed
Skam vokser i stilhedCocco
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Skam vokser i stilhed
Cocco Cards
BOEGERTILSTAERKPRIS
Cocco CardsCocco
165,96 DKK
Kort
(0)
Cocco Cards

Mere om Cocco

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Cocco online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hun er kaos" udgivet af Muusmann Forlag - "Skam vokser i stilhed" udgivet af Muusmann' Forlag - "Skam vokser i stilhed" udgivet af Muusmann Forlag - "She" udgivet af Muusmann' Forlag - "She" udgivet af Muusmann' Forlag - "She" udgivet af Muusmann Forlag - "Cocco Cards" udgivet af Muusmann Forlag

Mere om Coccos bøger

Cocco har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. -s bøger kommer i et udvalg af formater. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Coccos "Hun er kaos"

Hos Bog & idé er "Hun er kaos" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Muusmann Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Cocco "Skam vokser i stilhed"

Hos Bog & idé er "Skam vokser i stilhed" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Skam vokser i stilhed" på din enhed og begynde at læse. Det er Muusmann' Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Cocco