Bog & idéColleen Marshall og Anette Søgaard Nielsen

Bøger skrevet af Colleen Marshall og Anette Søgaard Nielsen

Læs mere om Colleen Marshall og Anette Søgaard Nielsen
1 produkter
1 produkter
Motiverende interview for ledere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Motiverende interview for ledereColleen Marshall og Anette Søgaard Nielsen
413,96 DKK
Hæftet
(0)
Motiverende interview for ledere

Mere om Colleen Marshall og Anette Søgaard Nielsen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Colleen Marshall og Anette Søgaard Nielsen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Motiverende interview for ledere". Den er publiceret af Samfundslitteratur på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Motiverende interview for ledere" af Colleen Marshall og Anette Søgaard Nielsen

Det er muligt at købe Colleen Marshall og Anette Søgaard Nielsens "Motiverende interview for ledere" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Colleen Marshall og Anette Søgaard Nielsen