Bog & idéConni Paldam

Bøger skrevet af Conni Paldam

Læs mere om Conni Paldam
2 produkter
2 produkter
Reklamepsykologi -  mellem biologi og kultur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Reklamepsykologi - mellem biologi og kulturConni Paldam
441,96 DKK
Hæftet
(0)
Reklamepsykologi - mellem biologi og kultur
De moderne gennembrud 1870-1914
BOEGERTILSTAERKPRIS
De moderne gennembrud 1870-1914Jørn Jacobsen
382,46 DKK
Hæftet
(0)
De moderne gennembrud 1870-1914

Mere om Conni Paldam

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger af Conni Paldam. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Paldams nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk i erhvervsuddannelserne" udgivet af Dansklærerforeningen - "Reklamepsykologi - mellem biologi og kultur" udgivet af Systime - "De moderne gennembrud 1870-1914" udgivet af Systime - "Grundbog til dansk i erhvervsuddannelserne" udgivet af Dansklærerforeningen

Bøger skrevet af Conni Paldam

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Conni Paldam hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Paldams bøger fås i samtlige formater. Paldams bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Conni Paldams "Dansk i erhvervsuddannelserne"

Hos Bog & idé er "Dansk i erhvervsuddannelserne" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansklærerforeningen.

Conni Paldam "Reklamepsykologi - mellem biologi og kultur"

"Reklamepsykologi - mellem biologi og kultur" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Conni Paldam