Bog & idéConnie Else Jønsson

Bøger skrevet af Connie Else Jønsson

Læs mere om Connie Else Jønsson
1 produkter
1 produkter
I Tumors favn
BOEGERTILSTAERKPRIS
I Tumors favnConnie Else Jønsson
66,36 DKK
Paperback
(0)
I Tumors favn

Mere om Connie Else Jønsson

Der findes forskellige bøger af Connie Else Jønsson tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Jønssons nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I tumors favn" udgivet af Books on Demand - "I Tumors favn" udgivet af Books on Demand

Mere om Connie Else Jønssons bøger

Connie Else Jønsson har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Connie Else Jønsson bøger i forskellige formater. Jønssons bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Books on Demand.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Connie Else Jønssons "I tumors favn"

Hos Bog & idé er "I tumors favn" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "I tumors favn" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"I Tumors favn" af Connie Else Jønsson

Det er muligt at købe Connie Else Jønssons "I Tumors favn" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Connie Else Jønsson