Bog & idéConny Vies

Bøger skrevet af Conny Vies

Læs mere om Conny Vies
1 produkter
1 produkter
Stilarter - former - farver
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stilarter - former - farverConny Vies
414,95 DKK
Hæftet
(0)
Stilarter - former - farver

Mere om Conny Vies

Der er bare én bog af Conny Vies tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Stilarter, former, farver". Den er publiceret af Erhvervsskolernes Forlag på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Stilarter, former, farver" af Conny Vies

"Stilarter, former, farver" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Vies, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Conny Vies