Bog & idéCyrano de Bergerac

Bøger skrevet af Cyrano de Bergerac

Læs mere om Cyrano de Bergerac
1 produkter
1 produkter
Gli stati e gli imperi della luna
Gli stati e gli imperi della lunaCyrano de Bergerac
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Gli stati e gli imperi della luna

Mere om Cyrano de Bergerac

Du kan kun bestille en enkelt bog af Cyrano de Bergerac her hos Bog & idé. Bogen hedder "Gli stati e gli imperi della luna". Den er publiceret af SAGA Egmont på ita. "Gli stati e gli imperi della luna" er desuden en del af serien "World Classics".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Cyrano de Bergeracs "Gli stati e gli imperi della luna"

"Gli stati e gli imperi della luna" er til salg som lydbog. Du kan desuden altid have "Gli stati e gli imperi della luna" af Cyrano de Bergerac med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i serien "World Classics". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på ita.

Endnu en af Cyrano de Bergerac skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Cyrano de Bergerac