Bog & idéD. S. Henriksen

Bøger skrevet af D. S. Henriksen

Læs mere om D. S. Henriksen
1 produkter
1 produkter
Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3
Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3Laura Helena Pimentel da Silva
199,95 DKK
Paperback
(2)
Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3

Mere om D. S. Henriksen

Der er flere forskellige bøger skrevet af D. S. Henriksen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Henriksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det usynlige menneske - En skræmmende ualmindelig, almindelig kortroman" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3" udgivet af Enter Darkness - "Dukkehuset" udgivet af Forlaget Valeta

Bøger af D. S. Henriksen

D. S. Henriksen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Henriksens bøger fås i samtlige formater. Henriksens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det usynlige menneske - En skræmmende ualmindelig, almindelig kortroman" af D. S. Henriksen

Hos Bog & idé er "Det usynlige menneske - En skræmmende ualmindelig, almindelig kortroman" tilgængelig som ebog. Med "Det usynlige menneske - En skræmmende ualmindelig, almindelig kortroman" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

D. S. Henriksen "Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3"

Hos Bog & idé er "Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Enter Darkness, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
D. S. Henriksen