Bog & idéDag Østerberg

Bøger skrevet af Dag Østerberg

Læs mere om Dag Østerberg
1 produkter
1 produkter
Émile Durkheim
Émile DurkheimDag Østerberg
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Émile Durkheim

Mere om Dag Østerberg

Der findes forskellige bøger af Dag Østerberg online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Østerbergs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Émile Durkheim" udgivet af Gyldendal - "Opdragelse til det moderne" i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim

Dag Østerbergs bøger

Du kan købe fem bøger af Dag Østerberg her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Østerbergs bøger kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Østerberg opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klassisk og moderne samfundsteori" af Dag Østerberg

Det er muligt at købe Dag Østerbergs "Klassisk og moderne samfundsteori" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dag Østerberg "Klassisk og moderne samfundsteori"

"Klassisk og moderne samfundsteori" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Dag Østerberg