Bog & idéDag Wiese Schartum

Bøger skrevet af Dag Wiese Schartum

Læs mere om Dag Wiese Schartum
1 produkter
1 produkter
Personvernforordningen : en lærebok
Personvernforordningen : en lærebokDag Wiese Schartum
719,95 DKK
Hæftet
(0)
Personvernforordningen : en lærebok

Mere om Dag Wiese Schartum

Der findes mange bøger fra Dag Wiese Schartum tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Schartums bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Dag Wiese Schartums bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Elektronisk forvaltning i Norden : praksis, lovgivning rettslige utfordringer" udgivet af Fagbokforlaget - "Personvernforordningen : en lærebok" udgivet af Fagbokforlaget - "Digitalisering av offentlig forvaltning" udgivet af Fagbokforlaget

Dag Wiese Schartums bøger

Dag Wiese Schartum har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Schartums bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Schartum er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Fagbokforlaget.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dag Wiese Schartums "Elektronisk forvaltning i Norden : praksis, lovgivning rettslige utfordringer"

"Elektronisk forvaltning i Norden : praksis, lovgivning rettslige utfordringer" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Fagbokforlaget.

Dag Wiese Schartum "Personvernforordningen : en lærebok"

Det er muligt at købe Dag Wiese Schartums "Personvernforordningen : en lærebok" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Dag Wiese Schartum