Bog & idéDambudzo Marechera

Bøger skrevet af Dambudzo Marechera

Læs mere om Dambudzo Marechera
1 produkter
1 produkter
Sultens hus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sultens husDambudzo Marechera
124,46 DKK
PAPERBACK
(3)
Sultens hus

Mere om Dambudzo Marechera

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Dambudzo Marechera. Bogen hedder "Sultens hus". Det er Korridor, der har publiceret den på dansk. "Sultens hus" er desuden tilknyttet serien "Novellaserien".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dambudzo Marecheras "Sultens hus"

"Sultens hus" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i serien "Novellaserien". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Korridor.

Endnu en af Dambudzo Marechera fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Dambudzo Marechera