Bog & idéDan Kärreman

Bøger skrevet af Dan Kärreman

Læs mere om Dan Kärreman
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne organisationsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne organisationsteoriAnnemette Kjærgaard
521,96 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne organisationsteori
Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektivPeter Dahler-Larsen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv

Mere om Dan Kärreman

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Dan Kärreman. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kärreman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne organisationsteori" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv" udgivet af Gyldendal

Bøger af Dan Kärreman

Der er to tilgængelige bøger af Dan Kärreman hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Dan Kärreman bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Kärreman er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klassisk og moderne organisationsteori" af Dan Kärreman

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne organisationsteori" tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Kärreman, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv" af Dan Kärreman

Det er muligt at købe Dan Kärremans "Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Dan Kärreman