Bog & idéDan Philipsen

Bøger skrevet af Dan Philipsen

4 produkter
4 produkter
Tom Kristensen
Tom KristensenDan Philipsen
129,95 DKK
EBOG
(3)
Tom Kristensen
Tom Kristensen
STREAM
Tom KristensenDan Philipsen
129,95 DKK
Lydbog
(3)
Tom Kristensen
Licens til at vinde
Licens til at vindeDan Philipsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Licens til at vinde
En dronning kom til byen
En dronning kom til byenDan Philipsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
En dronning kom til byen

Mere om Dan Philipsen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Dan Philipsen. På listen nedenfor finder du Philipsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Licens til at vinde" udgivet af Haase - "En dronning kom til byen" udgivet af Jyllands-Postens Forlag - "Tom Kristensen" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Tom Kristensen - videre" udgivet af Poltiken - "Licens til at vinde" udgivet af Haase Forlag a/s - "Tom Kristensen" udgivet af Politikens Forlag - "Over stregen - Nicki Pedersen" udgivet af Jyllands-Postens Forlag - "Guldrejsen" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Dan Philipsens bøger

Du kan købe otte bøger af Dan Philipsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Dan Philipsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Philipsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Licens til at vinde" af Dan Philipsen

Hos Bog & idé er "Licens til at vinde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Haase, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dan Philipsen "En dronning kom til byen"

Det er muligt at købe Dan Philipsens "En dronning kom til byen" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "En dronning kom til byen" på din enhed og begynde at læse. Det er Jyllands-Postens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dan Philipsen