Bog & idéDan Tschernia

Bøger skrevet af Dan Tschernia

Læs mere om Dan Tschernia
3 produkter
3 produkter
Paris
BOEGERTILSTAERKPRIS
ParisNiels Lan Doky
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Paris
Spreck
BOEGERTILSTAERKPRIS
SpreckDan Tschernia
248,96 DKK
Indbundet
(3)
Spreck
Spreck
SpreckDan Tschernia
139,95 DKK
EBOG
(3)
Spreck

Mere om Dan Tschernia

Hvis du søger en bog skrevet af Dan Tschernia, kan du vælge i mellem et stort udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Tschernia.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spreck" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Spreck" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "paris" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Paris" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Dan Tschernia

Dan Tschernia har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan købe Dan Tschernia bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Tschernia er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Spreck" af Dan Tschernia

Det er muligt at købe Dan Tschernias "Spreck" som ebog. Med "Spreck" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Spreck" af Dan Tschernia

"Spreck" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Dan Tschernia