Bog & idéDan Turéll

Bøger skrevet af Dan Turéll

3 produkter
3 produkter
Mord i mørket
Mord i mørketDan Turell
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Mord i mørket
Mord i mørket
Mord i mørketDan Turéll
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Mord i mørket
Mord i mørket lydbog/cd
STREAM
Mord i mørket E-lydbogDan Turéll
369,95 DKK
Lydbog
(1)
Mord i mørket E-lydbog

Mere om Dan Turéll

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Dan Turéll. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Turéll.
Bøgerne fra Dan Turéll kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mord i marts" udgivet af Lytteratur - "Mord i marts. Lydbog" udgivet af Special-Pædagogisk Forlag - "Mord i mørket E-lydbog" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Nytår i Rom" udgivet af Brøndum - "Mord i marts lydbog/cd" udgivet af Alinea - "Mord i mørket lydbog/cd" udgivet af Alinea - "Mord i marts" udgivet af Special - "Mord i mørket" i serien "Mord-serien" udgivet af Special - "Mord i mørket" i serien "Mord-serien" udgivet af Gyldendal

Dan Turélls bøger

Dan Turéll har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Dan Turéll bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Turéll inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mord i marts" af Dan Turéll

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Dan Turéll. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på sproget kan ikke bestemmes og er publiceret af Lytteratur.

Dan Turéll "Mord i marts. Lydbog"

Det er muligt at købe Dan Turélls "Mord i marts. Lydbog" som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Mord i marts. Lydbog" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Special-Pædagogisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Dan Turéll