Bog & idéDaniel Holst Mortensen

Bøger skrevet af Daniel Holst Mortensen

Læs mere om Daniel Holst Mortensen
1 produkter
1 produkter
Danske pladecovers
Danske pladecoversDaniel Holst Mortensen
249,95 DKK
Hardback
(1)
Danske pladecovers

Mere om Daniel Holst Mortensen

Du kan kun købe en enkelt bog af Daniel Holst Mortensen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Danske pladecovers". Den er publiceret af Byens Forlag på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Danske pladecovers" af Daniel Holst Mortensen

Det er muligt at købe Daniel Holst Mortensens "Danske pladecovers" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Byens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Daniel Holst Mortensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Daniel Holst Mortensen