Bog & idéDaniel Kahneman

Bøger skrevet af Daniel Kahneman

Læs mere om Daniel Kahneman
6 produkter
6 produkter
Thinking, Fast and Slow
Thinking, Fast and SlowDaniel Kahneman
169,95 DKK
Paperback
(0)
Thinking, Fast and Slow
AT TÆNKE - hurtigt og langsomt
AT TÆNKE - hurtigt og langsomtDaniel Kahneman
299,95 DKK
Hæftet
(3)
AT TÆNKE - hurtigt og langsomt
Noise: A Flaw in Human Judgment
Noise: A Flaw in Human JudgmentDaniel Kahneman
129,95 DKK
Paperback
(0)
Noise: A Flaw in Human Judgment
Opmålingen af verden
Opmålingen af verdenDaniel Kehlmann
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Opmålingen af verden
Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger
Støj - Sådan træffer du bedre beslutningerDaniel Kahneman
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger
At tænke - Hurtigt og langsomt
At tænke - hurtigt og langsomtDaniel Kahneman
169,00 DKK
e-bog
(3)
At tænke - hurtigt og langsomt

Mere om Daniel Kahneman

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Daniel Kahneman. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kahneman.
Bøgerne fra Daniel Kahneman kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Noise: A Flaw in Human Judgment" udgivet af William Collins - "Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Thinking, Fast and Slow" udgivet af Penguin Books - "AT TÆNKE - hurtigt og langsomt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "At tænke - hurtigt og langsomt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "At tænke - Hurtigt og langsomt" udgivet af Gyldendal - "Positiv psykologi - positiv pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "At tænke - hurtigt og langsomt" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Daniel Kahnemans bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Daniel Kahneman hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Daniel Kahneman bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Kahneman er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Daniel Kahnemans "Noise: A Flaw in Human Judgment"

Det er muligt at købe Daniel Kahnemans "Noise: A Flaw in Human Judgment" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af William Collins.

"Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger" af Daniel Kahneman

Hos Bog & idé er "Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Daniel Kahneman