Bog & idéDaniel Lund Hansen

Bøger skrevet af Daniel Lund Hansen

Læs mere om Daniel Lund Hansen
4 produkter
4 produkter
En aura af Eros
En aura af ErosDaniel Lund Hansen
39,95 DKK
Hæftet
(0)
En aura af Eros
Ærlig talt
Ærlig taltDaniel Lund Hansen
39,95 DKK
Hæftet
(0)
Ærlig talt
Blækken i huset
Blækken i husetDaniel Lund Hansen
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Blækken i huset
Lastens sum er konstant
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lastens sum er konstantDaniel Lund Hansen
38,95 DKK
Hæftet
(0)
Lastens sum er konstant

Mere om Daniel Lund Hansen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger fra Daniel Lund Hansen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Lund Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ærlig talt" i serien "Lyrik-trilogien sort-rød-hvid" udgivet af Forlaget Emeritus - "Blækken i huset" udgivet af Forlaget Emeritus - "Lastens sum er konstant " i serien "Lyrik-trilogien sort-rød-hvid" udgivet af Forlaget Emeritus - "En aura af Eros" i serien "Lyrik-trilogien sort-rød-hvid" udgivet af Forlaget Emeritus

Bøger af Daniel Lund Hansen

Du kan bestille fire bøger af Daniel Lund Hansen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille Lund Hansens bøger som hæftet. Bøgerne af Lund Hansen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Emeritus.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Daniel Lund Hansens "Ærlig talt"

Det er muligt at købe Daniel Lund Hansens "Ærlig talt" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Lund Hansens serie "Lyrik-trilogien sort-rød-hvid". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Emeritus.

Daniel Lund Hansen "Blækken i huset"

Hos Bog & idé er "Blækken i huset" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Emeritus, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Daniel Lund Hansen