Bog & idéDaniel Pérez Navarro

Bøger skrevet af Daniel Pérez Navarro

Læs mere om Daniel Pérez Navarro
1 produkter
1 produkter
Ritos salvajes
Ritos salvajesDaniel Pérez Navarro
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Ritos salvajes

Mere om Daniel Pérez Navarro

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Daniel Pérez Navarro. Det er "Ritos salvajes". Den er publiceret af SAGA Egmont på spa.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Daniel Pérez Navarros "Ritos salvajes"

Hos Bog & idé er "Ritos salvajes" tilgængelig som lydbog. Med Daniel Pérez Navarros "Ritos salvajes" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.

Endnu en af Daniel Pérez Navarro skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Daniel Pérez Navarro