Bog & idéDavid Bisson

Bøger skrevet af David Bisson

Læs mere om David Bisson
0 produkter

Mere om David Bisson

Hvis du mangler en bog af David Bisson, kan du købe et stort udvalg online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Bissons seneste bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? David Bissons bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "L'enfant derrière la porte" i serien "Easy readers¤Lectures faciles¤Contemporain" udgivet af Easy Readers - "L'enfant derrière la porte, ER B" i serien "Easy readers" udgivet af Easy Readers

Bøger skrevet af David Bisson

Der er to tilgængelige bogudgivelser af David Bisson hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Bisson som hæftet. Bisson har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af Easy Readers.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

David Bissons "L'enfant derrière la porte"

Hos Bog & idé er "L'enfant derrière la porte" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Easy readers¤Lectures faciles¤Contemporain". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på fre.

David Bisson "L'enfant derrière la porte, ER B"

Det er muligt at købe David Bissons "L'enfant derrière la porte, ER B" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Bissons serie "Easy readers". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på fransk.
Detaljer
Fulde navn:
David Bisson