Bog & idéDavid Bugge med bidrag af Bente Kasper Madsen og tekster af K.E. Løgstrup

Bøger skrevet af David Bugge med bidrag af Bente Kasper Madsen og tekster af K.E. Løgstrup

1 produkter
1 produkter
Løgstrup & skolen
Løgstrup & skolenDavid Bugge med bidrag af Bente Kasper Madsen og tekster af K.E. Løgstrup
229,95 DKK
Hæftet
(1)
Løgstrup & skolen

Mere om David Bugge med bidrag af Bente Kasper Madsen og tekster af K.E. Løgstrup

Du kan kun bestille en enkelt bog af David Bugge med bidrag af Bente Kasper Madsen og tekster af K.E. Løgstrup her hos Bog & idé. Det er "Løgstrup & skolen". Det er Klim, der har udgivet den på dansk. "Løgstrup & skolen" er desuden udgivet i serien "Løgstrup Biblioteket".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

David Bugge med bidrag af Bente Kasper Madsen og tekster af K.E. Løgstrups "Løgstrup & skolen"

Hos Bog & idé er "Løgstrup & skolen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Løgstrups serie "Løgstrup Biblioteket". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af David Bugge med bidrag af Bente Kasper Madsen og tekster af K.E. Løgstrup skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
David Bugge med bidrag af Bente Kasper Madsen og tekster af K.E. Løgstrup