Bog & idéDavid Bugge og Ole Morsing (red.)

Bøger skrevet af David Bugge og Ole Morsing (red.)

Læs mere om David Bugge og Ole Morsing (red.)
1 produkter
1 produkter
Kundera i syv sind
Kundera i syv sindDavid Bugge og Ole Morsing (red.)
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Kundera i syv sind

Mere om David Bugge og Ole Morsing (red.)

Hvis du leder efter en bog af David Bugge og Ole Morsing (red.), kan du købe et bredt udvalg til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du -s nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Thomas Mann i syv sind" i serien "Syv-sind-serien" udgivet af Anis - "Kundera i syv sind" i serien "Syv-sind-serien." udgivet af Anis

Bøger skrevet af David Bugge og Ole Morsing (red.)

David Bugge og Ole Morsing (red.) har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra - fås bare som hæftet. David Bugge og Ole Morsing (red.) bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og er udgivet af følgende forlag: Anis.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Thomas Mann i syv sind" af David Bugge og Ole Morsing (red.)

Det er muligt at købe David Bugge og Ole Morsing (red.)s "Thomas Mann i syv sind" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Syv-sind-serien". Det er Anis, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Kundera i syv sind" af David Bugge og Ole Morsing (red.)

Det er muligt at købe David Bugge og Ole Morsing (red.)s "Kundera i syv sind" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af -s serie "Syv-sind-serien.". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Anis.
Detaljer
Fulde navn:
David Bugge og Ole Morsing (red.)