Bog & idéDavid Graeber

Bøger skrevet af David Graeber

Læs mere om David Graeber
4 produkter
4 produkter
The Dawn of Everything: A New History of Humanity
The Dawn of Everything: A New History of HumanityDavid Graeber
169,95 DKK
Paperback
(0)
The Dawn of Everything: A New History of Humanity
Altings begyndelse
Altings begyndelseDavid Graeber
249,95 DKK
EBOG
(3)
Altings begyndelse
Brudstykker af en anarkistisk antropologi
STREAM
Brudstykker af en anarkistisk antropologiDavid Graeber
79,95 DKK
Lydbog
(3)
Brudstykker af en anarkistisk antropologi
Altings begyndelse
STREAM
Altings begyndelseDavid Graeber
249,95 DKK
Lydbog
(3)
Altings begyndelse

Mere om David Graeber

Der er en del bøger af David Graeber til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Graeber.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Altings begyndelse" udgivet af Gads Forlag - "Brudstykker af en anarkistisk antropologi" i serien "OVO" udgivet af OVO press - "Brudstykker af en anarkistisk antropologi " i serien "OVO" udgivet af OVO

Bøger skrevet af David Graeber

Du kan bestille tre bøger af David Graeber her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Graebers bøger kommer i et udvalg af formater. Graeber har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Altings begyndelse" af David Graeber

Hos Bog & idé er "Altings begyndelse" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

David Graeber "Brudstykker af en anarkistisk antropologi"

Hos Bog & idé er "Brudstykker af en anarkistisk antropologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Graebers serie "OVO". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af OVO press.
Detaljer
Fulde navn:
David Graeber