Bog & idéDavid Orkin

Bøger skrevet af David Orkin

Læs mere om David Orkin
1 produkter
1 produkter
Nova Scotia
Nova ScotiaDavid Orkin
239,95 DKK
HÆFTET
(0)
Nova Scotia

Mere om David Orkin

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger af David Orkin. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Orkin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Nova Scotia" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Nova Scotia" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Bøger af David Orkin

Der er to tilgængelige bogudgivelser af David Orkin hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Orkins bøger kommer kun som hæftet. Bøgerne af Orkin er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Bradt Travel Guides.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

David Orkins "Nova Scotia"

Det er muligt at købe David Orkins "Nova Scotia" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Bradt Travel Guides". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Bradt Travel Guides.

David Orkin "Nova Scotia"

Det er muligt at købe David Orkins "Nova Scotia" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
David Orkin