Bog & idéDavid Park

Bøger skrevet af David Park

Læs mere om David Park
3 produkter
3 produkter
Det lange løb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det lange løbDavid Park
199,16 DKK
Hæftet
(2)
Det lange løb
Under fremmed himmel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Under fremmed himmelDavid Park
224,06 DKK
Hæftet
(4)
Under fremmed himmel
Forjættede lande
Forjættede landeDavid Park
269,95 DKK
Hæftet
(2)
Forjættede lande

Mere om David Park

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af David Park. På listen nedenfor finder du de nyeste af Parks bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Under fremmed himmel" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Under fremmed himmel" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Poeternes hustruer" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Sandhedskommissæren" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Hun som sluger solen" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Sandhedskommissæren" udgivet af Jensen & Dalgaard

Mere om David Parks bøger

Du kan finde seks bøger af David Park her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra David Park kommer i flere forskellige formater. Parks bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Jensen & Dalgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

David Parks "Under fremmed himmel"

"Under fremmed himmel" er tilgængelig som ebog. "Under fremmed himmel" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Jensen & Dalgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

David Park "Under fremmed himmel"

Det er muligt at købe David Parks "Under fremmed himmel" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Jensen & Dalgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
David Park