Bog & idéDavid Roas

Bøger skrevet af David Roas

Læs mere om David Roas
1 produkter
1 produkter
La estrategia del koala
La estrategia del koalaDavid Roas
89,95 DKK
Lydbog
(0)
La estrategia del koala

Mere om David Roas

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af David Roas. Bogen har titlen "La estrategia del koala". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på spa.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"La estrategia del koala" af David Roas

"La estrategia del koala" er til salg som lydbog. Med David Roas' "La estrategia del koala" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på spa.

Dette er en også en fantastisk bog fra Roas, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
David Roas