Bog & idéDavid Runciman

Bøger skrevet af David Runciman

Læs mere om David Runciman
3 produkter
3 produkter
Overdragelsen
OverdragelsenDavid Runciman
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Overdragelsen
Sådan ender demokratiet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sådan ender demokratietDavid Runciman
232,36 DKK
Hæftet
(4)
Sådan ender demokratiet
Overdragelsen
OverdragelsenDavid Runciman
179,95 DKK
EBOG
(1)
Overdragelsen

Mere om David Runciman

David Runciman har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Runcimans nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sådan ender demokratiet – med David Runciman og Rune Lykkeberg" i serien "Europæiske Ideer Podcast" udgivet af Informations Forlag - "Sådan ender demokratiet" i serien "EUROPÆISKE IDEER" udgivet af Information

David Runcimans bøger

David Runciman har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille David Runciman bøger i flere formater. David Runciman bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

David Runcimans "Sådan ender demokratiet – med David Runciman og Rune Lykkeberg"

Det er muligt at købe David Runcimans "Sådan ender demokratiet – med David Runciman og Rune Lykkeberg" som lydbog. David Runcimans "Sådan ender demokratiet – med David Runciman og Rune Lykkeberg" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af serien "Europæiske Ideer Podcast". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Informations Forlag.

David Runciman "Sådan ender demokratiet"

Det er muligt at købe David Runcimans "Sådan ender demokratiet" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Runcimans serie "EUROPÆISKE IDEER". Det er Information, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
David Runciman