Bog & idéDennis Bailey

Bøger skrevet af Dennis Bailey

Læs mere om Dennis Bailey
1 produkter
1 produkter
Army of God
STREAM
Army of GodDennis Bailey
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Army of God

Mere om Dennis Bailey

Dennis Bailey har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Army of God". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på engelsk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Army of God" af Dennis Bailey

Det er muligt at købe Dennis Baileys "Army of God" som lydbog. Dennis Baileys "Army of God" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.

Endnu en af Dennis Bailey fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Dennis Bailey