Bog & idéDennis Kristensen

Bøger skrevet af Dennis Kristensen

Læs mere om Dennis Kristensen
2 produkter
2 produkter
Verden på flugt - Artikler fra RÆSON
Verden på flugt - Artikler fra RÆSONSøren Espersen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Verden på flugt - Artikler fra RÆSON
Opgør, Bind 1 og 2
Opgør, Bind 1 og 2Dennis Kristensen
449,95 DKK
Hardback
(0)
Opgør, Bind 1 og 2

Mere om Dennis Kristensen

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Dennis Kristensen. Bogen har titlen "Verden på flugt". Den er publiceret af Ræson på dansk. "Verden på flugt" er desuden en del af serien "Artikler fra RÆSON".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dennis Kristensens "Verden på flugt"

Det er muligt at købe Dennis Kristensens "Verden på flugt" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Kristensens serie "Artikler fra RÆSON". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ræson.

Dette er en også en skøn bog fra Kristensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Dennis Kristensen