Bog & idéDennis Krog

Bøger skrevet af Dennis Krog

Læs mere om Dennis Krog
2 produkter
2 produkter
Legenderne
BOEGERTILSTAERKPRIS
LegenderneDennis Krog og Kim Damsgaard Pedersen
212,46 DKK
Hæftet
(1)
Legenderne
Legenderne - de største i engelsk fodbold
STREAM
Legenderne - de største i engelsk fodboldDennis Krog
139,95 DKK
Lydbog
(2)
Legenderne - de største i engelsk fodbold

Mere om Dennis Krog

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Dennis Krog. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Krog.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Planterøddernes Hverdagsfavoritter" udgivet af Books on Demand - "Legenderne - de største i engelsk fodbold" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Legenderne" udgivet af Byen

Dennis Krogs bøger

Dennis Krog har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Dennis Krog kan købes i samtlige formater. Krogs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Dennis Krogs "Planterøddernes Hverdagsfavoritter"

"Planterøddernes Hverdagsfavoritter" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dennis Krog "Legenderne - de største i engelsk fodbold"

Det er muligt at købe Dennis Krogs "Legenderne - de største i engelsk fodbold" som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Legenderne - de største i engelsk fodbold" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dennis Krog