Bog & idéDennis Lehane

Bøger skrevet af Dennis Lehane

Læs mere om Dennis Lehane
9 produkter
9 produkter
Moonlight Mile
Moonlight MileDennis Lehane
59,95 DKK
EBOG
(2)
Moonlight Mile
Verden af i går
Verden af i gårDennis Lehane
149,95 DKK
EBOG
(3)
Verden af i går
Den givne dag
Den givne dagDennis Lehane
59,95 DKK
EBOG
(0)
Den givne dag
Lev om natten
STREAM
Lev om nattenDennis Lehane
139,95 DKK
Lydbog
(3)
Lev om natten
Lev om natten
Lev om nattenDennis Lehane
219,95 DKK
EBOG
(3)
Lev om natten
Svart nåd
Svart nådDennis Lehane
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Svart nåd
Verden af i går
STREAM
Verden af i gårDennis Lehane
149,95 DKK
Lydbog
(3)
Verden af i går
Under bordet
Under bordetDennis Lehane
59,95 DKK
EBOG
(2)
Under bordet
Under bordet
STREAM
Under bordetDennis Lehane
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Under bordet

Mere om Dennis Lehane

Hvis du leder efter en bog af Dennis Lehane, ser du et bredt sortiment til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lehanes nyeste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Dennis Lehanes bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Svart nåd" i serien "Kenzie & Gennaro" udgivet af SAGA Egmont - "Verden af i går" i serien "Joe Coughlin" udgivet af Klim - "Lev om natten " i serien "Coughlin" udgivet af Klim - "Den givne dag" i serien "Coughlin" udgivet af Klim - "Moonlight mile" i serien "Patrick Kenzie og Angela Gennaro" udgivet af Klim - "Under bordet" udgivet af Klim - "Under bordet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verden af i går" i serien "Joe Coughlin" udgivet af Klim - "Lev om natten" i serien "Coughlin" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Under bordet" udgivet af Klim - "Lev om natten" i serien "Coughlin" udgivet af Klim - "Moonlight Mile" i serien "Patrick Kenzie og Angela Gennaro" udgivet af Klim - "Den givne dag" udgivet af Klim - "Verden af i går" i serien "Joe Coughlin" udgivet af Klim

Mere om Dennis Lehanes bøger

Dennis Lehane har 14 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Dennis Lehane fås i flere formater. Dennis Lehane bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Svart nåd" af Dennis Lehane

Det er muligt at købe Dennis Lehanes "Svart nåd" som lydbog. Du kan desuden altid have "Svart nåd" af Dennis Lehane med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Lehanes serie "Kenzie & Gennaro". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på swe.

"Verden af i går" af Dennis Lehane

"Verden af i går" er til salg som lydbog. Fordelen ved at have Dennis Lehanes "Verden af i går" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er en del af serien "Joe Coughlin". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dennis Lehane