Bog & idéDerrick Silove

Bøger skrevet af Derrick Silove

Læs mere om Derrick Silove
0 produkter

Mere om Derrick Silove

Du kan kun købe en enkelt bog af Derrick Silove her hos Bog & idé. Det er "At overvinde panikangst". Den er udgivet af Klim på dansk. "At overvinde panikangst" er desuden tilknyttet serien "Nye psykologiske perspektiver".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"At overvinde panikangst" af Derrick Silove

Hos Bog & idé er "At overvinde panikangst" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Nye psykologiske perspektiver". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

Dette er en også en fantastisk bog fra Silove, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Derrick Silove