Bog & idéDiana M. Røpcke

Bøger skrevet af Diana M. Røpcke

Læs mere om Diana M. Røpcke
5 produkter
5 produkter
Hjertet
TAENKEPAUSER
HjertetDiana M. Røpcke
59,95 DKK
Hæftet
(2)
Hjertet
Tænkepauser 25-36
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tænkepauser 25-36Michael Bang Jensen
414,96 DKK
Hæftet
(0)
Tænkepauser 25-36
Hjertet
HjertetDiana M. Røpcke
49,95 DKK
EBOG
(2)
Hjertet
Hjertet
HjertetDiana M. Røpcke
49,95 DKK
PDF
(2)
Hjertet
Hjertet
HjertetDiana M. Røpcke
49,95 DKK
Lydbog
(2)
Hjertet

Mere om Diana M. Røpcke

Hvis du søger en bog af Diana M. Røpcke, har du et bredt udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Røpcke.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hjertet" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hjertet" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hjertet " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Tænkepauser 25-36" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hjertet" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Diana M. Røpckes bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Diana M. Røpcke hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Diana M. Røpcke bøger i flere forskellige formater. Røpckes bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hjertet" af Diana M. Røpcke

Hos Bog & idé er "Hjertet" tilgængelig som ebog. Med "Hjertet" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Diana M. Røpcke "Hjertet"

Hos Bog & idé er "Hjertet" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Diana M. Røpckes "Hjertet" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen er med i Røpckes serie "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Diana M. Røpcke